Is uw project haalbaar? Lees het alternatief in “Publiek Private Samenwerking Stap voor Stap”

Met Publiek Private Samenwerking (PPS) kunt u ambities realiseren die via de traditionele aanbesteding niet haalbaar zijn. Bovendien maakt PPS een hoge kwaliteit tegen 10-15% minder kosten en realisatie binnen de planning mogelijk.  Hoe dat kan leest u in dit boek.

Veel organisaties hebben koudwatervrees als het gaat om PPS en geïntegreerde contracten als DBFMO. Wees gerust: het valt best mee, zolang u maar uw gezonde verstand gebruikt, de wil hebt er iets van te maken en gelooft in de toegevoegde waarde van de markt.

Starten met PPS is geen sprong in het diepe. Dankzij dit boek maakt u stap voor stap kennis met de werkwijze: van initiatief, via exploitatie naar contractmanagement. Do’s en don’ts worden afgewisseld met persoonlijke ervaringen. U krijgt zicht op wat het model in de praktijk inhoudt zodat u vol vertrouwen aan de slag kunt met PPS.

Bent u als bestuurder, manager, inkoper of beleidsambtenaar vanuit de juridische, economische en/of financiële invalshoek betrokken bij vastgoedprojecten? Bent u werkzaam bij een gemeente, provincie, ziekenhuis, school of juist bij een marktpartij? Laat u nu goed informeren over aantrekkelijke mogelijkheden in deze tijden van bezuiniging. Pak uw kans!

Met uitgebreide uitleg én praktijkgerichte tips wordt u in 10 stappen geleid naar het samenwerkingsmodel van de toekomst!

It takes two to Tango!

Voorzitter PPS Netwerk Nederland
Prof. dr. Willem Vermeend, voorzitter PPS Netwerk Nederland ziet flinke potentie voor pensioenfondsen om Nederlandse PPS-projecten te financieren en ziet net als Elco Brinkman, voorzitter van Bouwend Nederland, juist in het huidige tijdsgewricht kansen voor PPS. Lees hun visie in het Voorwoord!

Meteen bestellen? http://www.sdu.nl/catalogus/9789012573900

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: